Presse

Modtag pressemeddelelser

For alle interesserede er det muligt at tilmelde sig Danske Malermestres pressemeddelelser, der udsendes
pr. e-mail.

>> Til-/afmeld pressemeddelelser 

 

Nyt fra Danske Malermestre

(Se flere nyheder i menuen til højre)

 

 

 


Kan du gætte, hvem vi er… Danske Malermestres blå M får nye farver

19-02-2015

Foto: Carsten LundagerOveralt i landet kan man i de næste måneder se farverige logoer for Danske Malermestre, der lader medlemmerne lege med det ikoniske blå M.

Medlemmerne af Danske Malermestre er ”malerfagets superliga”, og vores kunder – private såvel som professionelle – ved, at de får den rigtige maler, når de vælger en maler med det blå M til opgaven.

Så hvorfor bruge 2 mio. kr. på at ændre på det?

- Vi vil være kendte som det, vi er. Dygtige fagfolk og eksperter på vores område. Helt overordnet bringer vi vores blå logo-M i spil. Det vil optræde i nye farver og udformninger sammen med budskaber som f. eks. Mere værd, Mesterligt og Med garanti. Vi gør det, fordi vi tror, at vores blå M har været på markedet i så mange år, at kunderne simpelthen overser det og har glemt betydningen af det, siger Ole Draborg, direktør i Danske Malermestre.

- Et medlem af Danske Malermestre er ”en rigtig maler”. Intet mindre. Én, der leverer en kvalitet, andre ikke kan. Når kunderne henvender sig til et medlem af Danske Malermestre, kan de være sikre på at få råd og vejledning om såvel farver som den helt rigtige overfladebehandling, der holder sig smuk i mange år, og som de kan glæde sig over lige så længe.
 

Foto: Carsten Lundager


Den nye reklamekampagne adskiller sig fra traditionel markedsføring, fordi medlemmerne af Danske Malermestre i høj grad selv skal være med til at udbrede budskaberne lokalt.

- Vores lav og lokalforeninger bliver inddraget i reklamekampagnen i stort omfang. De skal være med til at skabe synlighed overalt i Danmark. Og en del af kampagnen er direkte tilrettet lokale initiativer, siger Ole Draborg.
 
Kampagnen lader medlemmerne ”lege” med Danske Malermestres logo – i hvert fald når det handler om Foto: Carsten Lundagerden blå farve. Derfor vil der i den kommende tid blive præsenteret mange farverige og i øjnefaldende bud på det store M. På alt lige fra bilreklamer, til facadeskilte og presenninger vil man kunne se kreative løsninger med det ellers så fasttømrede logo. Danske Malermestre er selv kommet med seks bud, og nu er det op til medlemmerne at komme med flere ideer.

Onsdag 18. februar ”tyvstartede” medlemmerne i Københavns Malerlaug den nye kampagne, da de ved lavets lokaler i Amaliegade i København fik sat de nye reklamer på deres varebiler – som man nu kan spotte med nye farverige logoer, når de er ude og levere det gode malearbejde i hovedstaden.


Spørgsmål til denne pressemeddelelse kan rettes til Danske Malermestres direktør, Ole Draborg: 4085 1141 eller formand for Danske Malermestre, Per Vangekjær: 4542 1514

Danske Malermestres nye kampagne "En Rigtig Maler" betjener sig af såvel traditionelle avisannoncer i landsdækkende dagblade, digitale banner-annoncer på udvalgte hjemmesider og outdoor-reklamer. Den er udarbejdet af reklamemanden Poul Mikkelsen, bureauet Advising,
 
>> Hent Pressefoto fra "En Rigtig Maler" (Foto: Carsten Lundager)

Pressemeddelelser

>> læs alle pressemeddelelser

 

27-07-2018
Medlemsblad august 2018

I august nummeret af Danske Malermestre kan du både læse om et lykkehjul med lærlinge-spørgsmål til Folkemødet 2018, debatten om en certificeringsordning på generalforsamlingen og om begrebet nudging, hvor du får et kærligt og effektivt puf.
>> Læs mere…

10-07-2018
Stort behov for at ansætte malersvende

82 procent af deltagerne i Danske Malermestres konjunkturundersøgelse har haft behov for at ansætte malersvende inden for de sidste tre måneder.
>> Læs mere…

04-07-2018
Vind 25.000 kr. for det flotteste malearbejde

Har du fået malet? Er det flot? Så kan du vinde mange penge, når Danske Malermestre for femte gang udskriver konkurrencen om det flotteste malearbejde i private hjem.
>> Læs mere…

Overenskomst/Ansættelse

>> læs alle nyheder

 

 

01-06-2017
Ændringer i overenskomstens satser pr. 1. juni


>> Læs mere…

23-03-2017
Overenskomsten skal gennem afstemning i april


>> Læs mere…

12-12-2016
Jul og Nytår – hvordan er det nu med det?

Sådan er feriedagene i forbindelse med jul og nytår 2016.
>> Læs mere…

Entreprisehjælp

>> læs alle nyheder

 

18-05-2017
Opdatering af prisliste, MBA og kalkulationsprogram

Ændringer i prislisten skal implementeres.
>> Læs mere…

19-01-2017
Nu kommer den elektroniske kvalitetssikring

Programmet har længe været efterspurgt af fagets kunder som dokumentation for korrekt udført malearbejde.
>> Læs mere…

13-03-2014
Undervisning af konstruktørelever

Mellem 300 - 400 elever bliver hvert år undervist brugen af MBA.
>> Læs mere…

Arbejdsmiljø

>> læs alle nyheder

 

16-02-2017
På kursus i førstehjælp

Få støtte fra Malkom til at få alle i firmaet på kursus.
>> Læs mere…

10-11-2016
Husk at få refusion for udgifter til medarbejdere på barsel


>> Læs mere…

09-06-2016
Alt for mange glemmer solen

Det er sæson for udendørsarbejde, så husk solcreme! Selvom det er overskyet, kan du stadigvæk blive solskoldet
>> Læs mere…

Uddannelse

>> læs alle nyheder

 

06-07-2017
Kvote-elever er fordelt på skolerne

Fra januar 2018 kan 426 elever optages på grundforløb uden praktikaftale.
>> Læs mere…

08-02-2017
Svært at skaffe malerelever nok

Der er for få kvalificerede elever, mener mange malermestre, der oveni har udsigt til at få bøder for ikke at tage elever nok.
>> Læs mere…

25-01-2017
Malerfaget vil miste elever

Torsdag d. 26. januar fejres erhvervsuddannelserne med åbningen af årets event – DM i Skills. Men for malerfaget ser udsigten til nye dygtige elever mere dyster ud.
>> Læs mere…

Alle nyheder