Kontakt afdelingen

Tlf. 32 63 03 70
Lilian Bech
AfdelingschefAllan Brohus
Kontorchef Aarhus


Nina Ejs
Konsulent
 

Om afdelingen

Faglig-teknisk afdeling rådgiver om maletekniske spørgsmål og besigtiger maletekniske problemstillinger. Afdelingen står for Malerfagets Behandlingsanvisninger, MBA, vores elektroniske værktøj til at sikre rigtige beskrivelser af maleropgaverne.


 

Faglig-teknisk udvalg

Se det politiske udvalg

Aktuelt

 

MKS - Malerfagets KvalitetsSikring

 

Malerfaget har i flere år haft brug for et let håndterbart elektronisk kvalitetssikringssystem, som kan hjælpe os med at dokumentere, at vi har udført præcis det malerarbejde, som bygherre har bestilt.


Det system har Danske Malermestre nu fået lavet – MKS: Malerfagets KvalitetsSikring - så det er tilpasset præcis de behov, malerfaget har for at kunne dokumentere eksempelvis kontrol af underlag, materialekontroller og proceskontroller samt afleveringsdokumentation i henhold til udbudsmaterialet.

 

Malerfagets KvalitetsSikring er let at overskue og anvende præcis som MBA. Dermed er der endnu en rigtig god grund til at få dine samarbejdspartnere til at beskrive malerarbejdet i MBA, da du herved får meget lettere ved at udføre kvalitetssikringen,da du nemt kan overføre dine sager fra MBA til MKS.
 
 

Seneste nyt


Ny pjece om tørretider
04-10-2017
Pjecen kan downloades eller bestilles gratis her på siden.
>> Læs mere…
Kom godt i gang med den nye kvalitetssikring
09-02-2017
Vores nye program er i luften til glæde for alle medlemmer.
>> Læs mere…
Vær opmærksom i forbindelse med armering og spartling af gipsplader
24-11-2016
>> Læs mere…

Maleteknik