» Nyheder

NyhederNy ejerlederuddannelse til håndværksmestre

07-07-2016

Håndværksrådet tilbyder ny praktisk orienteret ejerlederuddannelse.

 

For medlemmer af Danske Malermestre er der mulighed for at tage Håndværksrådets helt nye ejerlederuddannelse fra efteråret 2016.

 

Uddannelsen er særligt tilrettelagt for håndværksmestre, hvor lederen skal kunne håndtere langt de fleste ledelsesopgaver selv og derfor være klædt på til både kunderelationer, ledelse og kommunikation med medarbejdere, og hele forretningsdelen.

 

Første modul handler om personlig ledelse og er en introduktion til uddannelse, som giver indblik i din egen ledelse, dine mål og personlige udvikling.

 

Der er i alt fem moduler, som kommer omkring: Personlig lederskab, Kommunikation og Motivation, Forretningsledelse og forståelse, Projekt og forandringsledelse, Forretningsplan og gennemførelse af planerne.

 

Håndværksrådet udbyder ejerlederuddannelsen i samarbejde med et konsulentbureau og der er undervisning i både Vest – og Østdanmark; på Kursuscenter Brogaarden, Abelonelundvej 40, Strib, 5500 Middelfart, og på Tune Kursuscenter, Grevevej 20, 2670 Greve.

 

Hvert modul varer to dage, og prisen er på kr. 5000,- pr. modul ekskl. moms, og dækker overnatning, forplejning og materialer.

 

Tilmelding sker hos Danske Malermestre til Niels Håkonsen: nh@malermestre.dk

 

Bemærk, at der er tilmeldingsfrist til første modul for hold Vest d.15/8 2016 og for hold Øst d.1/9 2016.

 

>> Læs mere om uddannelsen

 

Nyheder