» Nyheder

NyhederÅben dit hjem op for farverne

08-09-2016

 

Danske Malermestre uddeler igen 25.000 kr. til det flotteste malearbejde i det privat hjem – skal det være i dit hjem?

 

Uanset om det er en stor villa eller en lejlighed i byen, så giver farver en ekstra dimension til dit hjem, og det sætter Danske Malermestre hvert år fokus på med ”Prisen for godt malearbejde”.

 

Selvfølgelig skal arbejdet været udført af en rigtig maler, men det er væsentligt, at malermesteren og beboerne har været fælles om at finde lige de rigtige farver og materialer, som passer til boligen og til beboerne.

 

Det er tredje gang, prisen skal uddeles, og der er vide rammer for, hvad der kan komme i spil. Første modtager af prisen var i 2014 en præstegård på Sydsjælland, hvor der virkelig var arbejdet med farverne – både mørke og lyse, så hvert rum fik sit eget liv og stemning.

 

Sidste års vinder var en lejlighed i Odense, hvor der tunet ind på enkle nuancer i blå og grøn, som gav en helt særlig sammenhæng mellem alle rum.

 

Danske Malermestre er organisationen for En Rigtig Maler, malermestre over hele landet, og det er selvfølgelig også et krav, at arbejdet er udført at et medlem af organisationen.

 

Send billeder og en beskrivelse af farverne og malearbejdet i dit hjem til sekretariatet@malermestre.dk senest 1. oktober, og læs mere om prisen på www.malermestre.dk.

 


For yderligere information om prisen kontakt direktør i Danske Malermestre Ole Draborg, tlf. 3263 0370.

 

>> Hent pressefoto

 

 

 

Nyheder