» Nyheder

Nyheder



Positivt udspil til forlængelse af Boligjobordning

28-11-2016

Med den nye borgerlige regering på plads, ser Danske Malermestre positivt på flere af udspillene i regeringsgrundlaget. Især er en mulig forlængelse af Boligjobordningen særdeles velkommen blandt malermestrene.

 

- Når man vil se på erfaringer fra udlandet, er det jo oplagt at se på Sverige, hvor et lignende håndværkerfradrag i høj grad er en succes og har stor politisk opbakning, siger Danske Malermestres direktør, Ole Draborg.

 

For malerfaget med mange små- og mellemstore virksomheder har fradraget i Boligjobordningen for private kunder kunnet mærkes tydeligt.

 

- Vi har kunnet se en større mængde ordre fra private kunder, og vores medlemmer melder om markant lavere efterspørgsel på sort arbejde, når der er fradrag for håndværkerarbejdet, siger Ole Draborg.

 

Yderligere glæder det også Danske Malermestre, at en anden af organisationens kernesager, lavere skat, også er med i det nye regeringsgrundlag med sænkelser i både bund- og topskat.

 

- Det er til gavn for både vores medlemmer og deres ansatte, og kan være med til at holde lønningerne i ro, og det bifalder vi i høj grad i en periode med behov for vækst, siger Ole Draborg.

 

For yderligere kommentarer kontakt Ole Draborg tlf. 3263 0370.

 

>> Pressefoto

 

Nyheder