» Nyheder

Nyheder



Mange malermestre på vej til Nyborg

26-01-2017

Mere end 450 malermestre og leverandører til faget er i disse timer på vej til Hotel Nyborg Strand, hvor Danske Malermestre traditionsrige – og årligt tilbagevendende – Nyborgstævne afholdes. Stævnet løber frem til lørdag den 28. januar.

 

Den officielle åbning finder sted i dag kl. 15.00, hvor Danske Malermestres formand, Per Vangekjær, klipper den røde snor og byder velkommen til stævnet og den store leverandørudstilling, som afvikles i forbindelse med stævnet.

 

Stævnet går for alvor i gang fredag dem 27. januar, hvor der sideløbende med udstillingen er indlæg og debat i salen >> se programmet her.

 


Arkivoto: Alex Tran

 

Helt centralt fredag står Danske Malermestres seneste tiltag, "En Rigtig Maler – Proff", der stiller skarpt på de arbejdsbetingelser, der hersker på landets byggepladser, hvor ikke mindst overskridelse af tidsplaner, rod og manglende hensyntagen til andre håndværkeres arbejde er blevet en dagligdags foreteelse.

 

En paneldebat med deltagelse af repræsentanter fra Eurodan-huse, ATP Ejendomme, Enemærke & Petersen og DEAS fokuserer på løsningen af disse problemer, der har så stor betydning for et veludført malearbejde. Sammen med Danske Malermestre skal debattørerne komme med løsningsforslag til, hvordan byggeriets parter i fælleskab kan højne kvaliteten i byggeriet til glæde for såvel byggeriets parter som slutbrugere.

 

Der er fri adgang for publikum til den store leverandørudstilling, og mange tekniske skoler lægger derfor vejen forbi Nyborg i løbet af fredagen. Indlæg og debat i salen er kun for stævnets deltagere.

 

 

Spørgsmål til denne pressemeddelelse til:
Danske Malermestres direktør, Ole Draborg – 3263 0370 eller 4085 1141.

 

Nyheder