» Nyheder

Nyheder



EnRigtigMaler gav sponsor-t-shirt til fodboldpiger

19-04-2017

 

En lang weekend, 210 fodboldkampe, mere end 500 piger i alderen ni til 16 år og et Tigerdyr (kendt fra Peter Plys) i hopla til præmieuddeling – samt 126 EnRigtigMaler-T-shirts. For femte år i træk afviklede Østbirk Idrætsforening fodboldturneringen, Trailergaarden Gantrup Cup, og i lighed med stævnet for to år siden var Danske Malermestre sponsor – i år på trøjerne til de vindende hold.

 

Stævnet i Østbirk, der ligger mellem Horsens og Silkeborg, er et af Danmarks største indefodboldsstævner kun for piger, og igen i år trak stævnet mange tilskuere over tre dage fra den 3. til den 5. marts. Og ingen kunne være i tvivl om, at Danske Malermestre/EnRigtigMaler var med på sidelinjen, da stævnespeakeren ad flere omgange nævnte stævnets sponsorer.


Det var Vestbirk Malerforretning med malermester Steen Østergaard, der også var medsponsor ved stævnet, der havde kontaktet Danske Malermestre for at høre, om organisationen kunne være interesseret i at forære trøjer til fodboldpigerne. Og ifølge Danske Malermestres direktør, Ole Draborg, krævede henvendelsen ikke de store overvejelser.


– Nu er det jo ikke de store summer, vi taler om, så det var ikke svært at sige ja, da vi blev spurgt. Det var et godt arrangement, og vi blev fint eksponeret.


– Helt generelt synes jeg, man skal kontakte os, hvis der sker noget lokalt, hvor vi kan gøre lidt reklame for os selv og EnRigtigMaler.

 

- Jeg vil ikke her og nu love, at vi vil sponsorere, hvad som helst. Vi tager stilling, når vi får en henvendelse, og er det noget, vi kan se en idé i, er vi meget åbne, siger han.


I april måned er Danske Malermestre/EnRigtigMaler i øvrigt på fjernsynsskærmen igen. Der er nemlig tegnet et sponsorat på TV2 Vejret og TV2 Fri. Sponsoraterne vil blive ledsaget af yderligere markedsføringstiltag, men hvilket er der endnu ikke truffet beslutning om.


– Det kan være reklamer på busser, avisannoncer, outdoor-kampagner eller tiltag på de sociale medier. Vi er i øjeblikket i dialog med vores markedsføringsbureau om mulighederne, men har endnu ikke lagt os helt fast på, hvad vi skal. Men der kommer til at ske noget, lover Ole Draborg, der også minder om, at det fortsat er gratis for medlemmerne at låne stillads-bannere hos Danske Malermestre.

 

Nyheder