» Nyheder

Nyheder



Medlemsblad januar 2018

03-01-2018

 

Rollemodeller skal få unge til vælge faglært uddannelse
Rollemodelkorpset fra Erhvervsskolernes Elevorganisation rejser rundt og fortæller folkeskolelever om erhvervsuddannelserne. Danske Malermestre var med, da malerelev Aleksandra Kærmark besøgte 8. årgang på en skole i Fredensborg, hvor hun fortalte om at vælge forkert i første omgang, for senere at lande på sin drømmeuddannelse.

 

Skil dig dog ud, malermester
Malermestre skal som alle andre sætte tid af til at idéudvikle på nye produkter og god kundeservice. Medarbejderne og kunderne er nemlig en guldgrube og overset ressource, som bør bruges til at booste forretningen. For bruger du altid de samme mennesker til at give input, får du aldrig nye ideer til udvikle virksomheden. Der ligger guld begravet i medarbejdernes og kundernes hjerner, holdninger og oplevelser, siger idéfacilitator Dan Ravn fra Naked Goat.

 

Nyborgstævnet nærmer sig med hastige skridt
Nyborgstævnet nærmer sig - og i år er leverandørudstillingen rekordstor med 54 udstillere. Den åbner allerede torsdag, mens aktiviteterne i foredragssalen går i gang fredag. Her vil Mads Vangsø tale om, hvorfor nogen når umulige mål, når andre fejler for langt mindre. Iværksætter Martin Thorborg fortæller om at være iværksætter til han dør, mens Chris MacDonald vil lære dig at skabe motivation blandt dine medarbejdere.

 

God læselyst!

 

>> Læs medlemsbladet

 

>> Se tidligere udgaver af medlemsbladet

 

>> Se også film med Aleksandra Kærmark som rollemodel for malerfaget

Nyheder