» Nyheder

NyhederVind 25.000 kr. for det flotteste malearbejde

04-07-2018

Har du fået malet? Er det flot? Så kan du vinde mange penge, når Danske Malermestre for femte gang udskriver konkurrencen om det flotteste malearbejde i private hjem.

 

Prisen for godt Malearbejde hedder den konkurrence, som Danske Malermestre igen i år udskriver, og som belønner flot og godt malearbejde. Og der er vidde rammer for at deltage i konkurrencen. Har du fået malet børneværelserne, så det ligner rumskibe? Fået opsat tapet i entréen og i stuen? Eller har maleren givet den lille lejlighed den helt store tur? Det er det færdige arbejde – farverne og materialerne – som Danske Malermestre belønner. 

 

 

Eneste krav for at deltage i konkurrencen om det flotteste malerarbejde er, at det er udført af en rigtig maler. Men næsten ligeså vigtigt som malearbejdet er det samarbejde, der har været mellem din maler og dig, og som i fællesskab har ført til det flotte resultat.

 

Sidste år gik Prisen for godt Malearbejde til et ægtepar i Aalborgforstaden Hasseris for det flotte farvespil i deres villa fra 1930’erne. Her var en petroleumsblå forstue, varm grå sandfarvede vægge i spisestuen og et kontor, der var domineret af farvespillet i en blå, Kabe-spartlet væg. Alle farver i huset afstemt efter hinanden og til sammen et fantastisk resultat af samarbejdet mellem husets ejere og deres malermester.

 

For at deltage i konkurrencen om 25.000 kroner skal du sende os nogle billeder af det arbejde, du har fået udført. Sammen med billederne skal du fortælle os, hvorfor lige netop dit arbejde er i en klasse for sig selv og skal vinde prisen. Send billederne og en beskrivelse af arbejdet til sekretariatet@malermestre.dk.

 

Vi skal modtage dit bidrag senest 2. oktober 2018.    


 
En rigtig maler er naturligvis medlem af Danske Malermestre, der står bag Prisen for godt Malearbejde – derfor er det selvfølgelig et krav, at arbejdet er udført af et af Danske Malermestres medlemmer.

 

Yderligere spørgsmål til prisen til Danske Malermestres direktør, Ole Draborg på tlf.: 4085 1141

 

>> Læs mere om Prisen for godt Malearbejde på enrigtigmaler.dk

 

>> Læs artiklen Skarpe farver kæler for husets sjæl i De Farver side 12-17

 

>> Foto fra sidste års vinder: Michael Bo Rasmussen/Baghuset

Nyheder