Det er "gratis" at blive medlem

Som medlem får du så mange økonomiske fordele, at de fleste får overskud på medlemskabet. Kontingentet er 5.974 kr./år + 0,394% af lønsummen. Dertil kommer et mindre kontingent til det lokale laug.

>> Hent indmeldelsesblanket


>> Beregn dit kontingent her

Medlemsfordele

Som medlem af Danske Malermestre opnår du en række faglige og økonomiske fordele.

>> Se vores medlemsfordele
 

Find dit lokale lav

Alle medlemmer tilhører et lokalt lav eller mesterforening. Du kan frit vælge, hvilket lav eller forening, du ønsker at være medlem hos, og du er velkommen til at kontakte dem og høre nærmere om deres aktiviteter og medlemsforhold. 

>> Se alle laug

Se vores film om at være medlem hos os!

 

Det er en god forretning at være medlem

Danske Malermestres ambition er at være den bedste arbejdsgiverforening for malerfaget i Danmark, både ved at yde dig den bedst mulige service og ved at arbejde politisk for gode vilkår for malerfaget.

Det er også vores målsætning, at det skal være en god forretning at være medlem af Danske Malermestre. Du skal have noget for kontingentet, og det får du også. Prøv vores beregner i menuen ude i venstre side. Selv når du kun medregner vores rabatordninger, vil du i mange tilfælde have et overskud. Og så har vi ikke talt om alt det væsentlige endnu, som f.eks. overenskomst, faglig og juridisk bistand, information, kurser, entreprisehjælp, hjælp til administrative byrder m.m.

 

Få mere materiale

I vores brochure kan du læse meget mere om Danske Malermestre, og du er altid velkomme til at sende os en mail - så kan du også få et gratis nummer af vores medlemsblad og bladet DeFarver.

 

>> Læs brochure

 

>> Ja tak. Send mail til sekretariatet@malermestre.dk og få mere materiale. 

Bliv medlem