Max Grønbæk deltog i verdensmesterskabet WorldSkills

Forstand på farver

Der er farver, vi godt kan lide, og der er farver, vi slet ikke bryder os det mindste om. Vi ved lige præcist, hvilken farve den nye bil eller det nye tøj skal have. Og langt hen ad vejen er vi også meget sikre på de farver, vi gerne vil omgive os med i vores hjem.

Alligevel er det noget helt andet at vælge fra et farvekort. En farve fra farvekortet ser nemlig helt anderledes ud, når den kommer op på væggen, det er vigtigt at huske. 
Og vinduerne, hvor sidder de i stuen? Lader de det kolde lys fra nord skinne ind, eller er det lyset fra den varme middagssol i syd, der strømmer ind?


Den professionelle malermester har gennem sin uddannelse lært om farver og farvesætning og kan give dig gode råd om farver. Malermesteren ved også, hvordan lys og farver spiller sammen, og han - eller hun - kan få din stue til at virke større eller få store rum til at virke mindre.
 

>> Læs den professionelles malermesters tip til indretningen.

 

Gratis i gang

Første skridt til et godt resultat er god rådgivning.
 

I forbindelse med tilbudsgivningen på dit malearbejde tilbyder medlemmerne af Danske Malermestre en gratis samtale om dine ønsker for malearbejdet.

Her er malermesteren din ekspert til at vurdere, hvordan du får det bedste resultat, både når det gælder faglig kvalitet og i valget af farver og materialer.

Malermesteren har overblik over alle de håndværksmæssige muligheder mht. kvaliteter, strukturer og farvevalg.
 

Det professionelle malerarbejde stikker også i dybden. Bundarbejdet med spartling og klargøring af vægge eller træværk er en god investering, som holder i mange år.

Overfladen bliver automatisk smukkere, når fundamentet er i orden, og det er ingen sag at vedligeholde og genopfriske med nye farver.


Et professionelt udført bundarbejde er en investering, der kan aflæses direkte i boligens værdi.

Vores erfaring viser, at 8 ud af 10 kunder vælger en anden og bedre løsning, end den de oprindeligt havde i tankerne, efter at de har talt med den professionelle malermester.

>> Find din lokale malermester

Find En Rigtig Maler her