Kontakt ang. Farveprisen

Tlf. 32 63 03 70


Ole Draborg
Direktør
 

Læs mere om Farveprisen

Vinder af Farveprisen 2018


Danske Malermestre formand Per Vangekjær, billedkunstner Maja Lisa Engelhardt og museumsdirektør Henrik Bo Nielsen.

 

Farveprisen overrakt til Roskilde Museum

Danske Malermestres Farveprisen 2018 er overrakt til museumskoncernen ROMU og billedkunstneren Maja Lisa Engelhardt for farvesætningen af de to faste udstillinger "Magt og mennesker" og "Roskilde i glimt".

 

ROMU er valgt af Farvepriskomiteen for farvesætningen danner en fantastisk baggrund for de faste udstillinger. Farverne fremhæver udstillingerne uden at stjæle billedet samtidig med, at de understreger den kulturhistorie, de udstillede genstande er en del af. Farvesætningen formår også at binde de to ældre bygninger, Liebes Gård og Sukkerhuset, som udgør museet, sammen til ét hele.

 

Farveprisen uddeles af Danske Malermestre og Kirsten & Freddy Johansens Fond, og Med prisen følger et beløb på i alt 150.000 kroner, hvoraf 75.000 kroner tildeles kunstneren og det samme beløb til ROMU. 

 

>> Se flere billeder

 

Nyt om Farveprisen


Farveprisen overrakt til Roskilde-museum
17-05-2018
Danske Malermestres Farveprisen 2018 blev i dag overrakt til museumskoncernen ROMU og billedkunstneren Maja Lisa Engelhardt.
>> Læs mere…
Farveprisen går til Roskilde Museum
04-05-2018
Det bliver Roskilde Museum og billedkunstneren Maja Lisa Engelhardts farvesætning af de to faste udstillinger ”Magt og Mennesker” og ”Roskilde i glimt”, der vandt Farveprisen 2018.
>> Læs mere…
Godt håndværk bag Farveprisen 2017
09-05-2017
Både kunsten og malerarbejdet gør stort indtryk, når man ser ”Det Røde Bånd”
>> Læs mere…
Side:   1 2 3 4 5   Næste

Presse