Kontakt afdelingen

Tlf. 32 63 03 70
Niels Håkonsen
Afdelingschef
 

Danske Malermestres kurser

Man skal lære, så længe man lever, også selvom man er blevet selvstændig!

 

Det kan man også se af de mange kursusudbydere, der kæmper om at tilbyde ledere og selvstændige lige nøjagtig de kurser, man ikke kan undvære.

 

Danske Malermestre vil ikke konkurrere med de store kursusudbydere, men vi har i stedet for valgt at tilbyde medlemmerne møder og kurser, der kan hjælpe malervirksomheden med at løse de almindelige daglige problemer. Dvs. at vi også er meget lydhøre over for medlemmernes ønsker om aktuelle og relevante møde- og kursusemner.

 

Kurserne er et tilbud til det enkelte medlem. Men vi er også til rådighed med et kursus, hvis et område/laug/lokalforening ønsker at arrangere et af vores kurser.


Hvor ikke andet er nævnt, er kurserne centralt placeret på Fyn hos konferencecentret HUSET i Middelfart. Ønsker man andre emner gennemgået på et møde/kursus, så kontakt os endelig. Vi er altid åbne over for at tage nye emner på programmet.

 

Vi håber, at mange af vores medlemmer vil gøre brug af vores udbudte kurser og trække på vores viden og assistance.

De aktuelle kurser kan man finde under Aktiviteter > Kalender.

 

Med venlig hilsen

Kursus- og uddannelsesudvalget

 

MALKOM
 

Efteruddannelse af malerfagets aktører ligge Danske Malermestre meget på sinde og derfor er vi glade for, at vi i samarbejde med Malerforbundet i Danmark har indgået en aftale om at etablere malerfagets kompetencefond - MALKOM.

Pr. 1. marts 2009 fik malersvende og elever ret til 2 ugers relevant efteruddannelse om året hvis de har 6 mdr. anciennitet i virksomheden. 

MALKOM understøtter malersvende og elevers ret til efteruddannelse ved at give tilskud til lønnen samt brugerbetalingen når medarbejderne er på kursus. Retningslinjerne for ansøgning og udbetaling fra fonden kan læses på >> hjemmesiden.
 


 


Uddannelse