Kontakt afdelingen

Tlf. 32 63 03 70
Niels Håkonsen
Afdelingschef
 

Om afdelingen


Uddannelsesafdelingen står for rådgivning i lærlingespørgsmål og bidrager til at løse konflikter mellem arbejdsgiver og elev. Står for kurser og efteruddannelser for både mester og svende, og mesterskaber for lærlinge.

 

Kursus og Uddannelsesudvalg

Se det politiske udvalg
Uddannelse til maler

Aktuelt

 

Få en elev eller betal!

 

Der skal skaffes 8-10.000 flere praktikpladser i Danmark om året. Derfor har regeringen sammen med arbejdsmarkedets parter indgået en aftale om, at de virksomheder, der ikke bidrager til at skaffe flere praktikpladser skal betale for det. Det koster 27.000 kroner pr. elev, som virksomheden ikke uddanner.

 

De virksomheder, der uddanner flere end de i gennemsnit har gjort gennem de sidste tre år – eller så længe virksomheden har eksisteret – bliver til gengæld belønnet med 25.000 kroner for hver elev, de har mere end de i gennemsnittet har haft de sidste tre år.

 

>> Læs mere her på hjemmesiden under ’Hvad betyder Praktikplads-AUB for dig som arbejdsgiver?’

 

Seneste nyt


Kvote-elever er fordelt på skolerne
06-07-2017
Fra januar 2018 kan 426 elever optages på grundforløb uden praktikaftale.
>> Læs mere…
Svært at skaffe malerelever nok
08-02-2017
Der er for få kvalificerede elever, mener mange malermestre, der oveni har udsigt til at få bøder for ikke at tage elever nok.
>> Læs mere…
Malerfaget vil miste elever
25-01-2017
Torsdag d. 26. januar fejres erhvervsuddannelserne med åbningen af årets event – DM i Skills. Men for malerfaget ser udsigten til nye dygtige elever mere dyster ud.
>> Læs mere…
Side:   1 2 3 4   Næste

Uddannelse