Maler i Aalborg

Professionelt malerarbejde

Malermestrene i Aalborg har mange års erfaring, ekspertise og uddannelse inden for faget, hvorfor ikke udnytte det til dit næste projekt? De ved, hvad der skal laves, hvilke løsninger der kan fungere bedst i praksis. Malere har ligeledes det nødvendige materiel, håndelaget og uddannelsen til at udføre projektet med den største finish, så resultatet lever op til dine forventninger.

 

Få kundernes mening

Her på siden er det muligt at få tidligere kunders meninger om de forskellige malere i Aalborg, det gør, at du kan nyde godt af andres erfaringer gode som dårlige både angående pris, leveringtid, oprydning og ikke mindst den samlede løsning, så dit malerprojekt kan blive fuldstændigt som ønsket. Udover, at du kan nyde godt at andres erfaringer, giver det en mulighed for de firmaer, som går det ekstra stykke for kunderne, for at kunne vise det frem til kommende kunder.

 

Danske Malermestres Garantiordning

Det forpligter at være medlem i Danske Malermestre, da man derigennem er omfattet af Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres garantiordning, der har til formål at sikre kunderne et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde. De situationer, hvor arbejdet ikke er udført tilfredsstillende, får du en nem mulighed for at kunne komme i gennem med en klage.

 

 
 
 

Danske Malermestre