Maler i Randers

 

Malermestre

Danske Malermestre er Danmarks brancheorganisation for malere. Danske Malermestre tilbyder malere med kompetencer inden for alle afskygninger af malerfaget - uanset om malerarbejdet skal udføres for private, offentlige institutioner eller virksomheder i Koldingområdet.

 

Krav til malermestrene

Danske Malermestres ambition er, at højne kvaliteten af malerarbejde. Det ønsker vi blandt andet at opnå gennem god undervisning, ligesom muligheden for kundetilfredshedsundersøgelser her på siden bevirker til at vi bliver bedre til at udføre godt håndværk til din tilfredshed.  Kundetilfredshedsundersøgelserne, sammenhængende med vores garantiordning, giver dig som kunde en sikkerhed for at få udført kvalitetshåndværk af de malere, som er medlem af brancheorganisationen.

 

Medlem af vores garantiordning

Medlemmer af Danske Malermestre kan kendes på det blå M. Det blå M er et bevis på kvalitet og sikkerhed, da alle vores malere er omfattet af vores garantiordning, ligesom de er omfattet af Håndværkets Ankenævn. Det giver dig en sikkerhed ved, at du altid har en på din side i forbindelse med klage over eventuelle utilfredsheder ved det udførte håndværk. Hvis du vil have udført malerarbejde med en god fornemmelse i maven, uanset projektets størrelse, så vælg en maler, som er medlem af Danske Malermestre.
 
 
 

Danske Malermestre