Maler i Vejle

 

Malermestre

Danske Malermestre er Danmarks brancheorganisation for malermestre. Via Danske Malermestre kan du finde malere med kompetencer inden for alle afskygninger af malerfaget, som kan udføre alle tænkelige former for malerarbejde – uanset om du skal have malet en gavl, carport eller udført tapetsering, og uanset om malerarbejdet skal udføres for private, offentlige institutioner eller virksomheder i Vejleområdet.

 

Krav til malermestrene

Hos Danske Malermestre er vores målsætning at højne kvaliteten af dansk malerarbejde. Det ønsker vi blandt andet at opnå gennem god undervisning under uddannelse, ligesom muligheden for kundetilfredshedsundersøgelser her på siden bidrager til at vi bliver bedre til at udføre godt håndværk.  Kundetilfredshedsundersøgelserne, sammenhængende med vores garantiordning, giver dig som kunde en sikkerhed for at få udført kvalitetshåndværk af de malere, som er medlem af brancheorganisationen.

 

Det blå M

Du kan kende medlemmer af Danske Malermestre på det blå M. Det blå M er dit bevis på kvalitet og sikkerhed, da samtlige af vores malere er omfattet af vores garantiordning, ligesom de er omfattet af Håndværkets Ankenævn. Det blå M giver dig en sikkerhed, idet du altid har en på din side i forbindelse med klage over eventuelle fejl og mangler ved det udførte malerarbejde.

Hvis du vil have udført malerarbejde med sikkerhed for kvalitet og sikkerhed, så vælg en maler, som er medlem af Danske Malermestre - uanset projektets størrelse.

 
 
 

Danske Malermestre