Maler i Esbjerg

Alle typer malerarbejde

Danske Malermestre er Danmarks branche organisation for malere og tilbyder ud fra dets mange medlemmer malere med kompetencer inden for alle afskygninger af faget uanset om det er for private, offentlige institutioner eller virksomheder i Esbjerg området. Der er ikke nogen opgaver, der er for enkle, eller nogle opgaver, som er specialiseret, til at den rigtige maler findes blandt de Danske Malermestre.

 

Krav til malermestrene

Danske Malermestres mål er at højne kvaliteten i faget. Det sker blandt andet igennem en god undervisning og vores mulighed for kundetilfredsheds undersøgelser her på siden.  Kundetilfredsheds undersøgelserne giver malerne med den bedste service mulighed for at vise, hvilket derefter stiller krav til de resterende malere. Det sammenhængende med vores garantiordning giver dig som kunde en sikkerhed for at få udført kvalitets hånd af de malere, som er medlem af brancheorganisationen.

 

Medlem af vores garantiordning

 

Medlemmer af Danske Malermestre kan kendes på det blå M. Det er et bevis på kvalitet og sikkerhed, da alle vores malere er omfattet vores garantiordning og Håndværkets Ankenævn. Disse ordninger giver dig en sikkerhed ved, at du altid har en på din side ved eventuelle utilfredsheder. Hvis du vil have udført maler håndværk med en god fornemmelse i maven, uanset projektet størrelse, så vælg en maler her fra siden.

 
 
 

Danske Malermestre