Maler i Købenahvn

Find en malermester i dit område

Igennem Danske Malermestre kan du let finde en professionel maler her i København, der har lige præcis de kompetencer, som du står og mangler. Der er et bredt udvalg af fagudlærte malere med ekspertise inden for en lang række områder. Det store udvalg af malere kan nemt navigeres igennem ud fra et ønske om beliggenhed, tidligere bedømmelser eller vedhjælp af et frit søgeord. Derefter kan man finde tidligere anmeldelser, links til hjemmesider eller kontaktinformation direkte til den enkelte maler.

 

Branchens organisation

Danske Malermestre er en arbejdsgiverforening og en brancheorganisation for danske malere med blandt andet sekretariat i København. Organisationen består af ca. 1.500 malere og er kvalitetsstempel for de enkelte malere. Derudover er alle medlemmer af organisationen omfattet af Danske Malermestres Garantiordning og Håndværkets Ankenævn. Det giver dig en ekstra tryghed som kunde at have et sted at gå hen med en eventuel klage over utilfredsstillende arbejde. Du vil aldrig stå alene med en klage, hvis du vælger en maler, som er medlem af Danske Malermestre.

 

Det blå M er din sikkerhed og et bevis for kvalitet

 

Vælg en maler i København, som er medlem af Danske Malermestre, og få startet dit projekt op med en god fornemmelse i maven, uanset om det er en tapetsering af stuen, entreprisen på et større nybyggeri eller alt der imellem. 

 

 
 
 

Danske Malermestre