Maler i Jylland

 

Danske Malermestre

Danske Malermestre er arbejdsgiverforening og brancheorganisation for Danmarks malervirksomheder. Danske Malermestre består af 38 lav og mesterforeninger, og har sekretariat i både København og Århus.

Danske Malermestre giver dig mulighed for at finde en topprofessionel, jysk malermester, som kan være behjælpelig med alt fra gode råd og vejledning til kvalificeret, faglært arbejdskraft til udførelse af din maleropgave. Ofte sker det, at private selv giver sig i kast med malerarbejde - eksempelvis i en ferie eller over en weekend.

Men hos Danske Malermestre mener vi dog bestemt, at for at opnå det allerbedste resultat, bør man benytte den faglige ekspertise og præcision som kun en faglært malermester har. En malermester kan ofte udføre maleropgaven på kortere tid, og med en flottere finish, end hvis man selv giver sig i kast med malerarbejdet.

 

Kundernes bedømmelser

Med Danske Malermestre kan du sortere de forskellige malere i Jylland efter bedømmelser fra blandt andet tidligere kunder samt efter geografi eller navn. Det gør det nemmere at finde præcis den jyske maler, som bedst kan løse netop din maleropgave. Hos Danske Malermestre kan du også læse kommentarer fra tidligere kunder ved de enkelte jyske malere, så det bliver nemmere for dig at vælge den malermester, som skal udføre netop din maleropgave.

 

Garantiordning

Alle jyske malermestre, som er medlem af Danske Malermestre, er omfattet af Danske Malermestres Garantiordning samt Håndværkets Ankenævn. Garantiordningen samt Håndværkernes Ankenævn giver dig en nem klagevej, hvis der skulle opstå problemer i forbindelse med malerarbejdet, så du altid har en på din side, og er sikker på at din klage bliver fulgt hele vejen til døren.

 
 
 

Danske Malermestre