Maler på Sjælland

 

Landsdækkende organisation

Danske Malermestre er en landdækkende brancheorganisation, men via  hjemmesiden har man muligheden for at søge efter specifikke malere efter område, post nr., tidligere bedømmelser eller et frit søgeord. Det giver dig mulighed for at finde maleren med de mest tilfredse kunder i dit lokal område.

 

Garant for godt håndværk

Malere, som er medlem af Danske Malermestre, leverer et godt stykke håndværk. Det sørger vi for igennem krav til uddannelsen, kurser, tilbud om efteruddannelse og vores garantiordning, som selvfølgelig omfatter alle medlemmer i organisationen. Garantiordningen og muligheden for at benytte Håndværkets Ankenævn gør, at du altid har et sted af gå hen, hvis du har fået udført et stykke utilfredsstillende arbejde.

 

Find din næste maler her på siden

Vi tilbyder en nem vej til at finde din næste malermester, som både har tid, ekspertise og materiel til at udføre dit næste stykke arbejde. Det giver en sikkerhed at vælge en af medlemmerne i vores arbejdsgiverforening, da de er med i branchens organisation, og de derfor skal opfylde en række krav. Det er nemt at finde kontaktinformation på siden, så du kan starte forløbet på dit næste projekt, eller du kan læse andre kunders bedømmelser inden beslutningen træffes.
 
 
 

Danske Malermestre