Maler på Fyn

Danske Malermestre

Danske Malermestre er brancheorganisation for malervirksomhederne i Danmark. Danske Malermestre består af 38 lav og mesterforeninger.

Brancheforeningen Danske Malermestre giver dig mulighed for at finde en topprofessionel, fynsk malermester, som kan være behjælpelig med alt fra gode råd og vejledning til kvalificeret, faglært arbejdskraft til udførelse af din maleropgave. Malerarbejde kan ofte være noget, man som privatperson ønsker selv at tage sig af - eksempelvis i en ferie eller over en weekend. Men hos Danske Malermestre mener vi, at for at opnå det allerbedste resultat, bør man benytte den faglige ekspertise og præcision som kun en faglært malermester har.

En malermester kan ofte udføre maleropgaven på kortere tid, og med en flottere finish, end hvis man selv giver sig i kast med malerarbejdet. Når du skal have udført malerarbejde, bør du derfor vælge en malermester, som er medlem af Danske Malermestre – det sikrer et resultat, som du kan glæde dig over, og som vi kan være stolte af.

 

Kundernes mening

Med Danske Malermestre er det muligt at sortere de forskellige malere på Fyn alt efter bedømmelser fra blandt andet tidligere kunder samt efter geografi eller navn. At du kan sortere malermestrene efter dine kriterier, gør det nemmere at finde præcis den fynske maler, som du mener bedst kan løse netop din maleropgave. Hos Danske Malermestre kan du også læse kommentarer fra tidligere kunder ved de enkelte fynske malere, så det bliver nemmere for dig at vælge den malermester, som skal udføre netop din maleropgave.

 

Garantiordning

 

Samtlige af de fynske malermestre, som er medlem af Danske Malermestre, er omfattet af Danske Malermestres Garantiordning samt af Håndværkets Ankenævn. Garantiordningen giver dig sikkerhed for erstatning, mens Håndværkernes Ankenævn giver dig en nem klagevej, hvis der skulle opstå problemer i forbindelse med det bestilte malerarbejde. På den måde har du altid en på din side, og er sikker på at din klage bliver fulgt hele vejen til døren.

 
 
 

Danske Malermestre